SPOR
Giriş Tarihi : 08-08-2022 21:14

Fenerbahçe'ye müjde! Marcel Tisserand dönüyor

Son aldığı mağlubiyetlerde savunma hattındaki hatalar açığa çıkan ve hem Lemos hem de Serdar Aziz'in bireysel hatalarıyla kalesinde inanılması zor goller gören ve pozisyonlar veren Fenerbahçe'de Marcel Tisserand takıma dönüyor. Sivasspor maçından bu yana formasından uzak kalan başarılı savunmacı bugün Karagümrük maçı kapsamındaki hazırlıklarda takımla birlikte çalıştı.

Fenerbahçe'ye müjde! Marcel Tisserand dönüyor

Fenerbahçe'den akşam saatlerinde paylaşılan idman raporunda şu ifadeler kullanıldı:

Süper Lig’in 25. haftasında 13 Şubat Cumartesi günü saat 19.00’da deplasmanda Fatih Karagümrük ile karşılaşacak olan Fenerbahçemiz, bu maçın hazırlıklarına akşam saatlerinde Can Bartu Tesislerimizde yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik Direktörümüz Erol Bulut yönetiminde gerçekleştirilen idman, saat 17.00’da başladı. Medipol Başakşehir maçında forma giyen futbolcularımız antrenmanı rejenerasyon çalışması ile tamamladı. Diğer oyuncularımız ise ısınma ve çabukluk çalışmalarının ardından dar alanda pas çalışması yaptı. Antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı.

Marcel Tisserand antrenmanın ilk bölümünde takımla çalışırken ikinci bölümde özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü. Dimitris Pelkas ise bireysel çalıştı.

Fenerbahçe, hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

TÜMSPOR

AdminAdmin