mersin
Giriş Tarihi : 08-08-2022 21:14

Silifke Belediyesi Yeşilovacık Sahilini Düzenliyor

Silifke Belediyesi, yaz sezonunun gelmesiyle birlikte nüfusu her geçen gün artan Yeşilovacık Mahallesi’nde sahil düzenlemesi gerçekleştirdi..

Silifke Belediyesi Yeşilovacık Sahilini Düzenliyor

Silifke Belediyesi, yaz sezonunun gelmesiyle birlikte nüfusu her geçen gün artan Yeşilovacık Mahallesi’nde sahil düzenlemesi gerçekleştirdi.
Yöre halkı ve şehir dışından gelen turistlerin büyük beğenisini toplayan ve yaz boyunca yoğun olarak kullanılan Yeşilovacık plajında yeni sezon için çalışmalar devam ediyor. Görevliler tarafından kaba temizliği yapılan sahilde, kepçe ve traktörler aracılığıyla büyük kaya parçaları da temizlendi. Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Hedefimiz bu yılda yerli ve yabancı tatilcilerimize huzurlu ve kaliteli tatilin adresi olmak” dedi.
Silifkeli hemşerilerine ve tatilini Silifke’de geçirecek misafirlerine daha iyi hizmet verebilmek için son iki yılda olduğu gibi bu yılda yaz sezonuna hazırlık çalışmalarını kararlılıkla gerçekleştirdiklerini belirten Turgut, ‘Geçtiğimiz 2 yılda kentimizde önemli atılımlar gerçekleştirdik. Bir yandan kentimizin gelişimini artırırken diğer yandan da turizm kenti olan kentimizin, turizmden daha fazla pay almasını sağlayacak çalışmaları ortaya koyduk. Çevre temizliğimiz yanında, plajlarımızın ve sahillerimizin temizliği de bizim olmazsa olmazımızdır. Bu amaç doğrultusunda vatandaşlarımızla, esnafımızla ve turizm sektörünün dinamikleri ile el ele vererek önemli bir süreci başlatıp, sınırlarımız içinde bakımsız, kaderine terk edilen parklar ile sahillerinde temizliğini gerçekleştirdik. Silifke sınırları içerisinde ki tüm plajlarımız çıplak ayakla güvenle yürünebilecek, gönül rahatlığıyla uzanabilecek temizlikte olmaya devam edecektir” diye konuştu.

AdminAdmin