ankara
Giriş Tarihi : 08-08-2022 21:14

Melih Gökçek 'Para Saçan Avukat' Hakkında Açıklamalarda Bulundu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bir gazetede yer alan ve bazı internet siteleri tarafından paylaşılan “Melih Gökçek’in avukatı düğünde 100 liraları saçtı” haberiyle ilgili olarak, Twitter’dan yaptığı açıklamada, adı geçen avukat Mustafa Semiz’i iki yıl önce avukatlığından azlettiğini bildirdi..

Melih Gökçek 'Para Saçan Avukat' Hakkında Açıklamalarda Bulundu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bir gazetede yer alan ve bazı internet siteleri tarafından paylaşılan “Melih Gökçek’in avukatı düğünde 100 liraları saçtı” haberiyle ilgili olarak, Twitter’dan yaptığı açıklamada, adı geçen avukat Mustafa Semiz’i iki yıl önce avukatlığından azlettiğini bildirdi.
Düzenlenen bir yemekte davul ve zurnacıya 100 TL’lik banknotlar attığı yer alan haberde adı geçen Avukat Mustafa Semiz’in sözleşmesinin, 04.06.2014 tarihinde feshedildiğini kaydeden Başkan Gökçek, azilnameyi de Twitter’dan paylaşarak, "Bakalım içinden kaç şerefli çıkıp düzeltecek?” dedi.
Başkan Melih Gökçek tarafından Twitter’dan yayınlanan Avukat Mustafa Semiz’in azledildiğini gösteren, Ankara 16. Noterliği’nden tasdikli 04.06.2014 tarih ve 13735 sayılı belgede “Gördüğüm lüzum üzerine sizi bugünden itibaren vekillikten ve vekaletnamedeki tüm yetkilerden azlettim” ibaresi yer alıyor.

AdminAdmin