tr52-konya-karaman
Giriş Tarihi : 08-08-2022 21:14

Ladikli Ahmet Hüdai Hazretleri Anıldı

Konya Büyükşehir Belediyesi, Sarayönü Belediyesi ile birlikte Konya’nın manevi mimarlarından Ladikli Ahmet Hüdai Hazretlerini anma programı düzenledi..

Ladikli Ahmet Hüdai Hazretleri Anıldı

Konya Büyükşehir Belediyesi, Sarayönü Belediyesi ile birlikte Konya’nın manevi mimarlarından Ladikli Ahmet Hüdai Hazretlerini anma programı düzenledi.
Sarayönü İlçesi Ladik Çalıbağı mevkiinde çok sayıda davetlinin katılımıyla düzenlenen program Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Abdurrahman Büyükkörükçü, Hocaefendi’nin Ladikli Ahmet Hoca’nın hayatından örnekler anlattığı sohbetle başladı. Büyükkörükçü, Ladikli Ahmet Hüdai’nin yaşamının gençlere örnek olması gerektiği vurguladı.
Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Ramazan Ayının Müslümanların birlik ve dirliğine vesile olmasını temenni ederek, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da programın gerçekleşmesine büyük katkı sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’e teşekkür etti.
Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mahmut Sami Şahin, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan Ramazan-ı Şerif’in ülkemiz, milletimiz ve insanlık için hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” diyerek, programın hayırlı olmasını diledi.
AK Parti Konya Milletvekili Hüsnüye Erdoğan da örnek bir şahsiyet olan Ladikli Ahmet Hüdai’yi anma programını düzenleyen Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederek, bütün İslam aleminin Ramazan ayını tebrik etti.
Konuşmaların ardından, davetliler kurulan iftar sofralarında hep birlikte iftarlarını açtı.

AdminAdmin