Muratpaşa Belediyesi’nce her gün bir mahallede kurulan bölge iftar sofrası, Ermenek Mahallesi sakinlerini buluşturdu.
Ermenek Mahallesi Kültür Çadırı’nda yapılan ve yoğun ilgi nedeniyle yüzlerce vatandaş için de dışarıda özel alanların oluşturulduğu iftar sofrasına, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve belediye bürokratları da katıldı. Başkan Uysal, önce görevlilerle birlikte yemek dağıttı ardından da sıraya girerek vatandaşlarla birlikte iftarlık yemek aldı.
“MUTLU SONA HEP BERABER ULAŞACAĞIZ”
Tapularla ilgili olarak yoğun bir çalışma içinde olduklarını söyleyen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını ifade etti. Başkan Uysal, “Sizlere yalan söylemeden, umut ticareti yapmadan çalışıyoruz. Sizleri tapularınıza kavuşturmak için yasal çerçevede; azami gayretle çalışıyoruz. Elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bu çalışmalar nihayete erdiğinde hep beraber mutlu sona ulaşmış olacağız. Biz insanımızın her halini, her canlıyı ayrı ayrı seviyor ve değer veriyoruz. Bizim kılavuzumuz Mevlana’dır, Yunus Emre’dir, Hacı Bektaş-ı Veli’dir, bize bu memleketi emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’tür” dedi.
ERMENEK MAHALLESİ’NDE YAPILANLAR
‘Sizlerin vergileriyle sizlere hizmet ediyoruz. Ödediğiniz verginin her kuruşunu, sizlerin hayatına geri döndürüyoruz” diyen Başkan Uysal, “Kuleli 1. Asmalı ve Gümüş Sokaklar başta olmak üzere 3,5 kilometre yol, 10. Sokak’ta park çalışması yaptık. 6319-6140-6177 Sokaklar’ın kesişiminde semt spor sahamızı; programımıza aldık, başlamak üzereyiz. Ermenek İlköğretimokulu Spor Salonunu hizmete açtık. Okullarımızda bahçe düzenlemesi, peyzaj, asfalt çalışmaları, semt pazarımıza tuvalet yaptık. Bir minaresini yaptığımız yeni camimizin diğer düzenlemelerine de katkı verdik. Konteynerlerimizi yeraltına alırken, sosyal kreş, etüd merkezi hizmete açıp, postane için yer tahsisinde bulunduk.”