Turk-Dunyasi
Giriş Tarihi : 08-08-2022 21:14

400 Türkmen kadına zulmedi

Irak Türkmen Cephesi (ITC) Genel Başkanı Erşat Salihi, IŞİD zulmüne uğrayan Telaferli 400 Türkmen kadın için Türkiye’ye acil yardım çağrısında bulundu. Afrin’deki 400 Türkmen kadının ailelerine kavuşturulması için Türkiye’nin Dışişleri Bakanlığına çağrıda bulunan Salihi, “Dileğimiz, bu çağrımıza bir an önce kulak verilmesidir.” dedi.

400 Türkmen kadına zulmedi

rak Türkmen Cephesi (ITC) Genel Başkanı ve Kerkük Milletvekili Erşat Salihi Türkiye’ye önemli bir yardım çağrısında bulundu. Türkmen lider Salihi dün Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığının desteğini istedi.

TÜRKMEN LİDER SALİHİ’DEN TÜRKİYE’YE TELAFERLİ KADINLAR İÇİN YARDIM ÇAĞRISI

Türkmen lider Salihi Türkiye Dışişleri Bakanlığından destek istediği açıklamasında, “IŞİD’in zulmüne maruz kalan ve Afrin’de Türk ordusunun şefkatli kollarında gözetim altında bulunan Telaferli 400 Türkmen kadının ailelerine kavuşması için, Türkiye Dışişleri Bakanlığı’na çağrıda bulunuyoruz. Dileğimiz, bu çağrımıza bir an önce kulak verilmesidir.” ifadelerini kaydetti.

IŞİD’in zulmüne maruz kalan ve Afrin’de Türk ordusunun şefkatli kollarında gözetim altında bulunan Telaferli 400 Türkmen kadının ailelerine kavuşması için, Türkiye Dışişleri Bakanlığı’na çağrıda bulunuyoruz.

Dileğimiz, bu çağrımıza bir an önce kulak verilmesidir.

— Erşat SALİHİ – أرشد الصالحي (@Ersatsalihi) January 31, 2021

QHA

AdminAdmin